Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Klärvoajantes: att äta från LERFAT påverkar både kropp och själ

Klärvoajantes: att äta från LERFAT påverkar både kropp och själ

OHMYGOSSIP – Sedan urminnes tider har handgjort lergods varit populära. De är inte bara vackra och praktiska, utan har också en speciell koppling till naturen. De är också hälsosammare än plast- eller metallbehållare, eftersom de inte släpper ut skadliga kemikalier i maten. Lera är ett naturligt material som innehåller mineraler från jorden.

 


Tallrikar och koppar av lera ger positivitet till hemmet (Elisheva & Shoshana)

Användningen av lerkrukor har också en esoterisk aspekt. Många klärvoajantes tror att mat och dryck i lerkärl är fyllda med en positiv aura och hjälper oss att styra våra liv bättre. Auran är den energi som omger oss och som avges av vår kropp. En positiv aura kan öka vårt välbefinnande och vår mentala hälsa. Eftersom mat spelar en viktig roll i människans liv, är det också viktigt ur vad och var vi äter. För att öka den positiva auran rekommenderar klärvoajantes att i köket använda kärl gjorda av lera.

Dessutom tror man att lerkärl kan hjälpa oss att få kontakt med våra egna gamla rötter och jorden. Lera är ett mycket känsligt material som påverkar både vår kropp och själ och hjälper oss att slappna av och finna inre frid.

Bilder: Elisheva & Shoshana
Källa: Ohmygossip.ee


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory