Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Helena-Reet: Utveckling av varumärket Elisheva & Shoshana (E&S) och intervju till Buduaar

Helena-Reet: Utveckling av varumärket Elisheva & Shoshana (E&S) och intervju till Buduaar

OHMYGOSSIP – Jag skrev den 7 december på min Facebook sida att jag letar efter en finansiär och samarbetspartner till varumärket Elisheva & Shoshana (E&S), jag skapade varumärket och bloggen för flera år sedan för att arbeta tillsammans med mina döttrar Estella Elisheva (11) och Ivanka Shoshana (9).

Eftersom jag är väldigt aktiv inom media i Skandinavien – jag leder TOP10-listan över de mest kända mediegrupperna inom Skandinavien och där ingår NordenBladet som utges på fem språk och inom 17 länder (mer info hittar ni HÄR) och där tillhörande OHMYGOSSIP-site, jag är manager för min dotter Estella Elisheva som spelar fiol (Instagram: @Estella.Elisheva, Twitter: @EstellaElisheva) och dessutom tar jag hand om åtta media konton för en stjärna som är stor i världen – inser jag ofta att jag inte kan eller hinner göra allting själv, ibland måste jag delegera en del av jobbet vidare. För att affärerna ska fungera är det inte klokt att göra, övervaka och fatta beslut om allting till 100 procent själv och hålla i trådarna för allt arbete och ha alla aktierna i företaget. Tillsammans med andra når man oftast längre!

Jag har länge funderat på att E&S skulle behöva ett skjuts framåt. Kraftfull finansiering och erfaren ledning inom finansbranschen. E&S är ett framgångsrikt litet varumärke, som har marknadsförts under flera år, men som har litet åsidosatts på grund av min fulltecknade almanacka. Nu tänkte jag att jag borde hitta en själsfrände och partner som delar min vision och som är villig att investera lika mycket energi, tid, pengar och idéer i det gemensamma företaget för att nå det gemensamma målet. Jag letar efter en person som tar ansvar för den praktiska ledningen och då skulle jag leda det kreativa arbetet. Således letar jag inte enbart efter en finansiär utan mer en bästa vän som tror på idéen med E&S och som älskar det lika mycket som jag, och som vill satsa på detta lika mycket som jag. En person som känner till affärslivet, som har sinne för affärer, som har vision, som ser ömsesidig vinst och inkomst i min idé, som tycker att jag är sympatisk som affärspartner och som har en så stabil ekonomi, att det möjliggör investering av både pengar och tid i företaget. Och vad som är allra viktigast – jag skulle vilja skapa någonting nytt och sunt. Om man inte tror på den framtida produkten är det inte möjligt att samarbeta!

För att många mina närstående personer har starka allergier och är överkänsliga mot flera produkter, vet jag hur viktigt det är att satsa på naturliga och ekologiska produkter. Värden är full av kemi och kemikalier, som inte borde få finnas! Jag skulle vilja ändra på detta! Jag vet att jag inte är den första att inse detta, och det gör mig glad att varje människa har sin egen vision och sina egna favoriter – ett sådant marknadssegment, som jag menar, finns och väntar på sin medarbetare. Jag vet också att en sådan samarbetspartner, som uppfyller alla nödvändiga kriterier, är sannolikt sällsynt, men en sådan finns helt säkert och när våra vägar möts, kommer samarbetet bli mycket framgångsrikt! Jag skulle vilja producera apotekskosmetika av mycket hög kvalité genom varumärket E&S och garantera konsumenten 100 procent ren produkt med välgörande egenskaper och kvalité. Jag skulle hellre producera lite men mycket bra!

Mina korta texter på min Facebook sida presenterades av Eestinen.fi (se HÄR) som förmedlar finska nyheter, och tidskriften Buduaars nätsida www.buduaar.ee kommer att göra en längre intervju med mig om detta och där berättar jag mer om varumärket E&S och arbetet med att leta efter en finansiär! Följ händelserna! Den som på allvar är intresserad av kosmetikserien inom varumärket Elisheva & Shoshana, ber jag kontakta mig med adress: info@nordenbladet.com.


Tags assigned to this article:
E&SElisheva & Shoshana

Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory