Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Helena-Reet: Projekt “Surprising Stockholm”, “Outstanding Oslo” “Lovable Lapland”, “Incredible Italy” och många fler

Helena-Reet: Projekt “Surprising Stockholm”, “Outstanding Oslo” “Lovable Lapland”, “Incredible Italy” och många fler

OHMYGOSSIP – I år planerar vi för många nya och intressanta projekt. För skandinaver kommer vi att presentera olika resmål i själva Skandinavien och även kvalitativa, ovanliga och lyxiga premium-klass resmål i Europa. Därför har vi utvecklat ett projekt som satsar på turism inom Skandinavien “Surprising Stockholm”, “Outstanding Oslo”, “Lovable Lapland” osv och sammandrag för vackra europeiska mål som till exempel “Incredible Italy”.

Vi gjorde en stor undersökning förra året och där kom det fram att genomsnitts läsaren av NordenBladet är 45+ förmögen skandinavisk kvinna. Den genomsnitts läsaren för OHMYGOSSIP är något yngre – 32-48 år gammal kvinna med högskoleutbildning och som är äventyrslysten och som värdesätter familjen. Denna undersökning i minnet utvecklar vi även vår verksamhets- och marknadsplaner för att de ska motsvara förväntningarna och ge bättre resultat och vi utökar antalet nyheter om lyxvaror, högkvalitativa resor, ovanlig sakkunskap och möjligheten till att använda pengar med kvalité och att ta det mesta möjliga ut av livet.

Basen till läsarskara för våra tidningar är högskoleutbildade kvinnor med barn, har ärligt förtjänat denna förmån – skickliga beslut, mycket arbete och engagemang och då måste man även kunna vila och använda sin värdefulla tid så bra och kvalitativt som möjligt. Hos oss letar man mer och mer framför allt efter dyrare (eller till och med många gånger dyrare än genomsnittet), bättre kvalité och bättre ordnad kvalitetsservice och färdiga verksamhetsplaner. I sökmotorn söks mest efter logi för familjen för 220-580 euro/hotellrum, möjlighet till shopping för lyxartiklar och hemmets prylar och äventyrsresor. Våra läsare har tillräckligt med pengar men har ofta brist på tid – därför vill hon hitta enbart bra planerade, genomtänkta och kvalitativa lösningar genom oss.

I januari var jag tillsammans med min dotter Estella Elisheva och besökte MATKA 2018 mässan i Finland och representerade NordenBladet och OHMYGOSSIP och vi åt middag på lobbybaren på Original Sokos Hotel Helsinki, och då råkade jag träffa Satu Luiro som är expert på turism på Region Lappland (Regional Concil of Lapland). Vi pratade länge om den inhemska och den utländska turismen i Finland, om Lappland och om möjligheten att samarbeta. Ibland är det just sådana här tillfälliga sammanträffanden som leder till intressanta tankar och väcker intressen för ett eller annat resmål. Satu var utan tvekan professionell och Lappland är ett ställe som vi snart kommer att presentera mer aktivt! Man kan säga att ödemarken och Norden har alltid intresserat mig – det är helt enkelt ett så mystiskt område att man inte kan motstå det!

Som ni redan vet rekommenderar vi med handen på hjärtat enbart sådana resmål/hotell/restauranger som vi besökt själva och vars kvalité vi själva utan tvekan kan rekommendera för våra läsare. Det är inget under att det ofta är så att hotellen har fem eller flera stjärnor men servicen är under all kritik och samtidigt kan man hitta ett trivsamt, trevligt, lyxigt kvalitets ställe som ger möjlighet till enskildhet utanför turiststråk och med färre stjärnor. Du kan bli besviken på matkvalitén på överreklamerade restauranger men samtidigt också erkänna att färre än fem stjärnor är enkelt uttryck bara skräp. Jag rekommenderar er enbart sådana ställen som vi besökt själva och som vi skulle vilja besöka en gång till. Frågan är inte var man spenderar mindre utan vilka ställen man ser fram emot att besöka igen! Vi vill alla spara både pengar och tid men om det ges bra stämning kan man betala lite mer – vi lever ju bara en gång och vill ha det mesta ut av livet!


Annons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory