Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Helena-Reet: Nästa vecka åker jag igen till Marocko med ett par arbetskamrater

Helena-Reet: Nästa vecka åker jag igen till Marocko med ett par arbetskamrater

OHMYGOSSIP – Under åren 2017-2018 har jag planerat jobba mer aktivt med Ohmygossip.fi-site och förnya den. Som jag har sagt tidigare, OHMYGOSSIP-sidorna är en del av en skandinavisk mediekoncern och under det närmaste året kommer vi att flytta alla Ohmygossip-sidorna under NordenBladet. Jag skulle vilja hitta flera fantastiska bloggare till Ohmygossip.fi (skriv till mig om du vill vara med!) och lämna samhällsfrågorna och politiken till NordenBladet.fi. De estniska bladens struktur är nästan klar och jag tänker göra det samma med de finska och svenska sidorna.

För att våra skrivare, översättare, medarbetare osv bor alla i olika länder i Skandinavien ordnar vi gemensamma möten relativt sällan. Det bästa sättet är mötesresor – om det nu blir till Estland, Finland, Sverige eller längre bort. Vanligen håller jag möten med människor på tu man hand på något hotell eller restaurang, det har hitintills varit det mest effektiva. Min stora dröm är att en vacker dag kunna öppna egna redaktioner i Estland, Finland och Sverige men just nu är det inte ekonomiskt möjligt eller klokt. På samma sätt har jag en stor dröm att jag kunde börja ordna regelbundna utlandsresor vars deltagare är medarbetare på NordenBladets redaktion. Nu gör jag aktivt samarbete med turismministerier och turistbyråer i Marocko och Israel – mycket behagliga och professionella människor! Vårt samarbete har fungerat mycket bra och jag hoppas kunna utöka detta samarbete ännu mera. NordenBladet är ett mångsidigt forum som förutom aktuella nyheter, politik och hälso- och bostadsämnen lagt stor vikt vid resor. Skandinaver älskar resor och olika reseskildringar, och man letar efter uppgifter om turism på vår portal som finns på många språk. Folk älskar också underhållning och uppskattar mycket bloggarnas åsikter och bedömningar som man hittar på siten Ohmygossip som tillhör NordenBladet.

Förra året tog jag många medarbetare och samarbetspartners till resor till Marocko (Agadir), och resorna var verkligen praktfulla. Med mig på resan till Agadir var medarbetaren på Ohmygossip.ee och långvariga modellen på Ohmygossip Couture Marianna Link och Ohmygossip.fi bloggare Tuija Järvinen. Jag önskade att även översättaren från finska till estniska på Ohmygossip.ee och medarbetaren Marju Rõmmel hade varit med, men hon måste stanna hemma med sin unge son. På den andra resan kunde jag inte vara med men jag skickade dit tre medarbetare. Det här årets resa till Marocko är planerad för Ohmygossip.fi, och förutom mig kommer igen bloggaren Ohmygossip.fi Tuija, dessutom översättaren som översätter Ohmygossp.fi från estniska till finska Risto och Estella Elisheva som arbetar med utvecklingen av OHMYGOSSIP. Planen var att även bloggaren på Ohmygossip.fi Pia Sarkkinen skulle varit med men andra åtaganden gjorde det omöjligt. Till Marocko (Marrakech) reser vi från Helsingfors via Stockholm och på hemresan testar vi Norwegians direktflyg Marrakech (RAK) – Helsingfors (HEL). Om resan till Marocko berättar jag närmare redan i nästa utskick!

Läs om förra årets resa till Marocko HÄR, HÄR, HÄR, HÄR och HÄR

Här under några av mina bilder på Ohmygossip medarbetare Marianna och Tuija från förra årets resa.Bilder: OHMYGOSSIP/Helena-Reet EnnetAnnons:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory