Ohmygossip.se / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP teen / Mode & Sköhnet / Kärlek, Psykologi & Relationer / Nöje & Kändisar / Gourmet / Various / Shopping NordenBladet.se / Nyheter, Gemenskap & Företag / Resa & Kultur / Blogg av Helena-Reet / Hem, Familj och Barn / Hälsa & Andlighet / Dagliga nyheter

OHMYGOSSIP

Helena-Reet: Livsrytmen är så snabb att man blir yr i huvudet. VAD betyder det att bli sjuk, det har jag ett eget exempel på

Helena-Reet: Livsrytmen är så snabb att man blir yr i huvudet. VAD betyder det att bli sjuk, det har jag ett eget exempel på

OHMYGOSSIP – Om du har barn kan du vara säker på att förr eller senare tar de med sig virus (från förskolan, skolan, intressen eller födelsedagskalas) som kastar omkull livsrytmen för hela familjen. Även om jag är tämligen frisk (ta i trä!) så just nu är jag sjuk sedan en längre tid och under de senaste tio dagarna har jag varit tvungen att tacka nej till många utlandsresor och flera viktiga händelser.

Den 22-23 januari hölls ”Fashion Week Stockholm” på Grand Hotell i Stockholm, vilket jag otåligt väntade på och hade många bokade möten. Den 26 januari skulle jag gett ett par intervjuer och tänkt besöka Tailsweep-kontoret i Sverige och träffa reserepresentanter för Marocko och Israel och den 27 januari planerade jag att delta i event ”Luxury Travel Fair Stockholm” och den 28 januari hade jag bokat ett möte i samband med ”bröllopsmässan i Stockholm” (Wedding Fair Stockholm, Bröllopsmässan). Den 31 januari tänkte jag delta i mässan ”PCD Paris 2018” och eftersom virus påverkade mig fortfarande missade jag även den 2-4 februari mässan ”Health & Beauty Scandinavia” i Oslo, Norge. Detta besök var bokat i god tid i förväg och jag ville ta med mig dit även min dotter Estella Elisheva (11).

Jag skrev för ett tag sedan att jag letar efter en investerare-affärskompanjon och att jag skulle vilja bredda varumärket E&S (Elisheva & Shoshana) och i dess namn skapa ett varumärke för kosmetika. Tills nu är det tyvärr bara två personer som hört av sig och de båda är från Amerika. Om de ens varit från Los Angeles som jag ofta besöker, men tyvärr inte. Som investerare skulle de passa utmärkt men inte som aktiva business partners, de vill framför allt vara affärskompanjoner. Mina aktiviteter sker för det mesta i Estland-Sverige-Finland-Los Angeles och jag behöver en person till ett effektivt samarbete just från detta område – helst just från Skandinavien för att jag just nu tillbringar en stor del av min tid i Norden på grund av att siten OHMYGOSSIP flyttade till NordenBladet. Jag hade planerat besöket på skönhetsmässan även för att jag har planer på att så småningom fördjupa mig i detaljer kring kosmetikaindustrin.

Under tiden när jag själv är ganska mycket borta från aktivt arbete förstår jag som bäst hur viktigt det är med ett bra team. Den långvariga chefredaktören Marju för NordenBladet och siten OHMYGOSSIP och översättaren Risto har hit in tills varit ovärderliga, jag skulle gå i strid tillsammans med dem när som helst – sakliga, proffsiga, snabba och lojala – just nu är de båda min högra hand. På samma sätt naturligtvis även alla andra medarbetare som vi har, först när du själv är borta, kan du se hur bra din förmåga att delegera är och hur bra du valt ditt team. Jag är glad över att jag har knutit till mig sådana fantastiska människor. Vi är inte många men vi är ett litet, sympatiskt team som vi älskar och stöttar varandra! Love you so much!!! Ni är för mig mycket, mycket kära, helt enkelt! En intressant nyhet till – den välkända bloggaren i Estland och begåvade modedesignern Mariliis Anger kommer att ingå i vårt team och hennes varumärke ”Mariliis Anger” kommer att vara till 100 % under OHMYGOSSIP, flytten är redan planerat att ske inom ett par månader! Mäktigt! I am so excited! Hon är så enastående, ni kommer säkert att gilla henne!!

Ha ha, inte ens den som är sjuk får vara i fred …. hela tiden sker så mycket intressant 😀

Bilden i början: Mariliis Anger som samarbetar med Ohmygossip Couture för några år sedan


Annons:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory