OHMYGOSSIP

Genom Laura Kõrgemäe träffade Iraj Zand Miss Estonia: Zand våldtog mig och tvingade mig förmedla flickor – VIDEO!

Genom Laura Kõrgemäe träffade Iraj Zand Miss Estonia: Zand våldtog mig och tvingade mig förmedla flickor – VIDEO!

OHMYGOSSIP – I programmet Kuuuurija började Katrin Lust granska den skandalomsusade affärsmannen Iraj Zands aktiviteter. Före detta Miss Estland, som vill vara anonym, anklagar Zand för våldtäkt och utpressning. En kvinna, som blev bekant med Zand genom en före detta Miss Estonia, skickade sina kommentarer till Kuuuurija, berättade Ohmygossip.ee spalten om TV 3:s program Kuuuurija.

Före detta Miss Estonia påstod till Lusti att hon själv var offer för Zand och att mannen hade hotat henne under flera år och tvingat henne förmedla flickor. I programmet deltog denna förra miss anonymt. Den kända kvinnan bekräftade att hon verkligen tog flickor med sig för att träffa affärsmannen men hon själv var också offer för utpressningen. Man blev bekant med Zani genom Laura Kõrgemäe som var koppleriskandalens kvinnliga huvudperson och ägare av Invidia Agency.


Laura Kõrgemäe

Första träffen med Zand skedde redan år 2013, då mannen föreslog fortsatt samtal på redaktionen som ligger i Pirita. Zand bjöd kvinnan på vin och samtalet fortsatte rätt civiliserat. Sedan började hela världen darra i kvinnans ögon och hon vaknade naken i mannens säng. ”Jag tog inte kontakt med polisen för jag kände mig skyldig. Detta är svårt att beskriva. Nu undrar jag naturligtvis hur jag kunde vara så dum”, sade kvinnan.

Senare sade Zand till den förra Miss Estonia att han filmat deras akt och att om kvinnan inte gör som han vill kommer han att skicka materialet till ex-missens sambo. Efter det manipulerade Zand kvinnan under flera år och tvingade henne ge honom olika slags tjänster. Ex-missen vågade inte agera mot Zand för hon trodde på mannens tal om att han var mycket inflytelserik och att han hade diplomatiskt immunitet.

Bakgrund: Estlands TV 3 sände ganska nyligen en berättelse om hur Laura Kõrgemäe, ägaren av modell- och PR-firman, kan ha varit mellanhand i sexbisness och människohandel i skuggan av sitt företag under tio års tid. Lika gammalt är Kõrgemäes och hennes förra affärspartners företag Invidia Agency. Grundaren av Invidia-företaget är Teet Järvet som nyligen blev dömd för att ha krävt mutor på nära 50 000 € och för innehav av narkotika och psykotropiska ämnen. Rätten gav Järvet även tre års näringsförbud. I den koppleri anklagade Laura Kõrgemäes (31) företag har även varit med den förra fästmannen Erik Karu. Han har varit bland annat en affärspartner med Järvet. Karu var styrelseledamot och delägare i företaget från 2007 till 2014. Före det skrev tidningarna om parets förlovning och om det gemensamma hemmet men år 2014 lämnade Karu platsen som styrelseledamot. Några månader senare förändrades de glada tonerna i tabloid-tidningarna mot parets separation. När Karu och Järvet lämnat företaget tog Kõrgemäe över hela företagets ägande och ledning och grundade modellagenturen med sin väninna Kerstin Koorti som senare lämnade företaget.

Foto: Iraj Zand (Utdrag från programmet Kuuuurija)
Källa: Ohmygossip.ee

Läs också: Estlands långvariga koppleriskandal blev ännu smutsigare: mellanhanden till den skandalomsusade Iraj Zand var även Iris Tomson, som förmedlade kontakten mellan Zand och tonåringar på ett barnhemAnnons:
error:
Copyright © NordenBladet 2008-2018 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory